image
Share to Facebook tweet

  Vissza

Május utolsó hetének egyetlen derült, esőmentes napján, 31-én a Stiebel Eltron Kft. Budaörsön felavatta új telephelyét.

épület

eloter

Az 1924-ben alapított német vállalat, már hazánkban is komoly múlttal rendelkezik. Az ünnepség egyszerre szólt a magyarországi leányvállalat pont 2 évtizedes jubileumának és az új modern épületnek. A 20. születésnapi rendezvényre Dr. Ulrich Stiebel – a cég tulajdonosa, az alapító fia - is ellátogatott, aki most első ízben járt Magyarországon.

Dr Ulrich Stiebel

Kóczián László ügyvezető igazgató mellett, ő is köszöntette a vendégeket, kiemelve a megújuló energia és a technika folyamatos fejlődésének fontosságát.  Pár napja lett elindítva az a monitoring rendszer, amely az épületben működő geotermikus hőszivattyú, a napkollektorok és a napelemek működését naplózza. Ennek kapcsán Dr. Ulrich Stiebel megemlítette, hogy 2012-ben Németországban több elektromos energia keletkezik majd a napelemes generátorokból, mint a nukleáris erőművekben.

Koczian

A vendégeknek lehetőségük volt, hogy megtekintsék az új telephely gépházát is, hiszen az egész épület fűtését, hűtését és szellőzését megújuló energiát hasznosító Stiebel Eltron rendszerek biztosítják.

hőközpont

hokozpont

A rövid tárlatvezetést követően következett a finom ebéd, majd a meghívott sztárfellépők – Muri Enikő 2011. év legjobb női hangja, valamint a fantasztikus hanggal és humorral rendelkező Leggiero énekegyüttes.

Muri Eniko

A pompás időben közben megérkezett a hatalmas születésnapi torta is, melyet Marc-Jan Schutte ügyvezető vágott meg ünnepélyesen.

Torta

Születésnapokon szokás, hogy az ünnepelt ajándékot kap. De a Stiebel Eltron Kft. úgy döntött, hogy inkább ő szeretné most megajándékozni partnereit. Ezért a desszertet a tombolasorsolás követte, melyen értékes ajándékokat nyújtottak át a szerencsés nyerteseknek.

Shutte

A rendezvény csúcspontja volt, amikor egyszer-egyszer feltűnt az égen egy Stiebel Eltron zászló, melyet a cég egyik munkatársa által vezetett gép húzott.

repulo

A Stiebel Eltron Kft. ezúton is köszöni, hogy együtt ünnepelhetett számos partnerével!

brown line