IX. REHAU SZAKMAI NAP 2017.05.31.

MOM Kultúrális Központ

100 lakásos

  

Komfort, gazdaságosság, értékteremtés – lakóépületek építése

Az épületeknek energiahatékonyabbá, az élettereknek és munka környezeteknek rugalmasabbá és egyedibbé kell válniuk. A jelen kori építés gazdasági és kényelmi kihívásai összetettek és hatékony, fenntartható megoldásokat, valamint felelősségteljes tervezést és kivitelezést követelnek.

A jövőt megálmodó kutatók, építészek, várostervezők, beruházók vagy energiaszakértők mindenütt már ma a jövő városainak, élettereinek megtervezésén dolgoznak. Az urbanizációs trendek hatásának megfelelően a "smart city", az okos város a cél, vagyis a fenntartható fejlődés, a hatékony és gazdaságos üzemelés, valamint a jó életminőség egysége.

Erre törekszik a REHAU is. A polimerek tapasztalt szakértőjeként haladó technológiákkal és fenntartható rendszermegoldásokkal világ szerte döntően hozzájárulunk a víz higiéniai szempontból kifogástalan feldolgozásához, a természetes energiaforrások kiaknázásához és hatékony használatához, a lakó- és munkakörnyezetek okos kialakításához.

dei szakmai konferenciánk előadásait átfogóan a családi házak és a társasházak témakörének szenteltük. Vendégeinknek pénzintézetek, ingatlanirodák, építészek, épületgépész mérnökök, egyéb társiparági vállalatok – mint a CRH Magyarország és a Stiebel Eltron – bevonásával szeretnénk átfogó képet adni a lakóépületek értékteremtő építéséről.

Meghívott előadóink: Ditróy Gergely, ingatlandivízió vezető, Portfolio Csoport; Terjék István, ügyvezető, TRX Consulting Kft.; Benyáts András, épületgépész tervező, B&M2007 Kft.; Dr. Kistelegdi István DLA, egyetemi tanár, kutatásvezető, PTE PMIK Energiadesign Tanszék. A rendezvény házigazdája McMenemy Márk műsorvezető lesz.

A nap folyamán igényes meglepetésprogrammal és vendéglátással kedveskedünk látogatóinknak.

Szebellédi Tamás
üzletágvezető, REHAU Kft.

Időpont foglaló: link

Jelentkezés: link

brown line