A világ legjobb hőszivattyúja sem fog hatékonyan, üzembiztosan és gazdaságosan működni egy jól megtervezett fűtési rendszer nélkül.

A hőszivattyúban lezajló termodinamikai folyamatok zavartalan működéséhez stabil körülményeket kell biztosítani. Akár hőforrást méretezzük pontatlanul, akár a kondenzátor oldalán túl nagy a hőingadozás, hibaüzenetet és üzemszünetet kapunk. Ha ezeket figyelmen kívül hagyjuk és további működésre kényszerítjük a gépet hamarosan tönkremegy, de addíg is gazdaságtalanul üzemel.

Alapos tervezésre, pontos méretezésre kell törekedni ami egy pontos hőszükséglet számítással kezdődik. Érdemes épületgépész tervezőt fogadni. A téli hőveszteség kiszámítása után kiválasztható a hőszivattyú és a további igények megismerésével összeállítható a komplett rendszer.

wpl rendszer

Kizárólag a gyári javasolt kapcsolással és megfelelően kiválasztott kiegészítőkkel (tartályok, hőcserélők, szivattyúk) garantálható, hogy évtizedeken keresztül az elvárásoknak megfelelően működjön a fűtési rendszerünk.

Felkészült épületgépész szakemberek segítségével segítünk önnek kiválasztani és összeállítani a legmegfelelőbb személyreszabott rendszert.

Ha Ön épületgépész tervező, kérésére akár DWG formátumban tudunk kapcsolási rajzokat készíteni.

A lenti gombokra klikkelve fordulhat hozzánk.

brown line